SPA-kryssning

Åka på SPA är något bland det bästa jag vet. Jag gör det verkligen så ofta jag kan och har möjlighet. Jag har både varit på SPA med Oscar, med maken men denna gången blev det med en av mina bästa vänner Jenny. Och inget passar väl bättre för småbarnsmorsor att lyxa till det med en SPA-kryssning med Birka Cruises.

20140519-173437.jpg

Bara att få sovmorgon, slippa morgonens alla måsten och sätta sig vid ett dukat bord med Lyxfrukost är ju helt underbart.

20140519-173541.jpg

Efter en lång mysig frukost på ett spegel blankt hav begav vi oss till taxfree shopen för lite shopping och sen checkade vi in på SPAt och bara njöt resten av kryssningen.

20140519-173702.jpg

Det var väldigt lugnt på båten och vi var nästan ensamma i poolerna. Vi valde en söndag-måndags tur då vi tänkte att det förmodligen skulle vara väldigt lugnt och mindre folk än på helgerna.

20140519-173817.jpg

Vi bokade även in oss på em varsin Saltskrubb behandling, där hela kroppen skrubbades och masserades av Saltskrubb och sen en avslutande massage. Underbart och kroppen kändes helt babylen efter.

Avslutningsvis passade jag på att basta och njuta av utsikten i skärgården.

20140519-174258.jpg

Jag älskar när man har allt under samma tak, bra restaurang med god mat, spa och sen har ju Birka Cruises så mycket annat för barn oxå, så i sommar blir det nog en sommarlovskryssning med Oscar igen. Han älskar verkligen att åka den stora båten och hans nya favorit Bianka kommer ju ombord igen lagom till sommarlovet börjar.

20140519-174647.jpg

Kanske lyxar vi till det med sviten då oxå. Det är riktigt skönt med två rum, två badrum och bubbel badkar på rummet och sen är ju utsikten fantastisk med två stora fönster längst fram.

Gillar du att åka på kryssning?

Spana också in

4 kommentarer

  1. Låter riktigt härligt! Jag ska åka med Birka om 2 veckor med MGroup Girls night out by sea tillsammans med en av mina bästa vänner. Längtar verkligen, känns lite lyxigt att få åka iväg själva utan barnen. Kunna sitta ned och prata ostört, kanske gå på spa och bara ta det lugnt 🙂
    Men sen är jag sugen på att ta med familjen i sommar på kryssning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *