Grillning och familjemys

Grillning är väl ändå det bästa som finns? Igår kom verkligen sommaren till Stockholm. Vilken härlig dag vi hade igår bara hemma i stan. Jag älskar verkligen Stockholm och Sverige på våren och sommaren.

20140518-120941.jpg

Efter allt resande måste jag erkänna att igår var det riktigt skönt och mysigt att bara vara hemma och vara med familjen. Nu har det varit mycket på sistone. Nyköping, Kolmården, Malaga och Danmark. Tre härliga resor på tre olika sätt.

20140518-121138.jpg

Så igår hade vi en mysig familjedag bara med grillning hemma på vår gård.

20140518-164447.jpg

Ett gott glas vitt från Beyond fick förgylla lördag kvällen, vilket passade perfekt till grillade kyckling filéer och fetaostsallad. Ett riktigt friskt och gott vitt vin.

20140518-164735.jpg

Nu blir det ”ganska lugnt” på vårt resande ett tag framöver. Ikväll åker jag iväg med en vän på SPA – häng med får ni se vart och nästa helg ska vi på faniljeäventyr igen men bara över dagen.

Vart går din nästa resa?

Spana också in

3 kommentarer

  1. Älskar att läsa om alla dina resor, även om de frågor du ställer oftast får mig att inse att jag inte alls tillhör din målgrupp. Hittade din blogg då vi ska åka till Turkiet i höst. Den resan har vi sparat till i fem år. Ändå är det lockande att läsa och fantisera sig bort…

  2. Hej! Har precis hittat din sida. Spännande att läsa om era resor. Då vi reser mycket är det kul att se vart ni reser. Senaste resan var till Dominikanska republiken, såg dina bilder därifrån. Till sommaren väntar Juan Les Pins samt några dagar i Monaco. Trevlig söndag// Malin

  3. Hejsan!! Saknar dina härliga inlägg från alla dina jobbresor. Sååå roligt å få ”följa med” ibland när du är ute och flyger. Kram :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *