Shopping i Malaga

Man kan nästan tro att vi var i Malaga en vecka, men vi var ju ”bara” där på en weekend torsdag – söndag och utnyttjade tiden maximalt och hann med mycket. Shopping tycker jag är väldigt viktigt när jag reser. Jag älskar ju att shoppa och det gissar jag de flesta tjejer gör.

20140512-200452.jpg

Det positiva med de flesta shopping center i Spanien är att de är öppna till klockan 22 på kvällen. Så vi tog en taxi till Larius som var ett renskrivit stort shoppingcenter ganska nära vårt hotell. Där fanns de flesta spanska affärerna, alltifrån Zarah, Bershka till Primark…

Vi började kvällen med en snabb middag på Burger King, då det var hög tid för O att äta middag och sen sova. Så iklädd i pyjamas fick han åka till shopping centret och det kändes som ett bra val, eftersom han somnade i vagnen direkt efter middagen och när han hade lekt en stund på BK.

20140512-200812.jpg

Så jag och mamma hann både med lite shopping och jag provade flera klänningar, men hittade ingen jag ville ha…. Sen avslutade vi shopping kvällen med en spansk öl och lite snacks…

20140512-200907.jpg

Min favorit affär Disney Store fanns oxå där, men när vi var där hade Oscar redan somnat. De flesta shopping center i Spanien har även mindre lekhörnor med roliga grejer för barn, så jag kan absolut rekommendera det för barnfamiljer!

Brukar du shoppa när du är ute och reser?

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *