Smoothie och tidig morgon…

Efter några dagar med kurs förra veckan är jag igång och ska flyga idag igen. Som flygvärdinna måste man gå kurs varje år och förnya alla certifikat.Nu vart det väldigt länge sen jag hade klockan på strax efter 4, så imorse kändes det lite jobbigt. . .

20140506-050833.jpg

Men så fort jag kommit upp blir jag faktiskt pigg och det är jag tacksam för att jag aldrig har några problem med att gå upp tidigt.

20140506-051016.jpg

Imorse svischade jag förbi Mc Donald’s och det blev både en latte och smoothie. Perfekt frukost. Mc Donald’s har ju precis börjat med smoothies. Super goda är de. Jag gillar den med mango och ananas bäst men den med jordgubb och banan är oxå god. Jag tycker det är så bra att Mc D har flera nyttiga alternativ. Förra veckan på väg till kursen köpte jag deras frukost meny ned ägg och bacon varje dag.

20140506-051313.jpg

Idag blir det nog en härlig dag ute. Jag uppskattar mycket att det är ljust när man går upp på morgonen. Det blir så mycket enklare. Nu blir det en lång och härlig dag i det blå.

Hur dags brukar du gå upp på morgonen?

Ha en härlig dag!

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.