Påskägg och påskpresenter

Det här med påskägg och påskpresenter tycker jag är jätte roligt. Jag älskar verkligen att köpa presenter och ge bort både till mina killar och andra nära och kära.

20140417-224233.jpg

I år har jag faktiskt bestämt mig för att inte ge Oscar ett påskägg fyllt med godis. Dels för jag vet att han säkert kommer att få de av någon mer i påsk och dels för han redan har fått det av sin farmor och Gudmor och sen har vi pyntat lite hemma med Lindts söta choklad harar och de ska ju såklart oxå ätas upp.

I år satsade jag på två påskpresenter istället. Så det blev dels en Sofia den första film och Lego.

20140417-224447.jpg

Han får sitt första riktiga Lego City och dessutom polis lego som är hans favorit då många i hans närhet är poliser, som jag hittade hos Lekmer.

Vad ger du dina barn i påskägg eller påskpresent? Tycker du att påskpresenter är överskattat?

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *