Packning pågår…

Hela vårt hem är just nu ett stort kaos… Jag tvättade igår och håller nu på att packa åt hela familjen. Jag inser ju att det är betydligt mycket mer att tänka på när man reser iväg hela familjen, än när jag reser själv… Så idag har jag att göra… Det gäller att inte glömma något.

20140327-091923.jpg

Något som jag tycker är extra viktigt när jag reser är att ha med mig kvalitets schampo, balsam och hårmask. För vattnet är sällan bra utomlands. Eller jag tycker att håret blir så torrt och livlöst, så prioriterar alltid att ha med bra schampo. Just nu använder jag Original Mineral som gör mitt hår mjukt och glansigt. Det får även följa med till Thailand.

20140327-092211.jpg

Har du något favorit schampo? Vad reser du aldrig utan?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *