Hejdå Las Palmas…

Detta var min sista jobb slinga till Gran Canaria….för den här säsongen. Det känns nästan lite vemodigt… Vinter säsongen har gått alldeles för fort. Eller jag har ju dessutom tagit ledigt oxå inför vår semester.

20140325-182552.jpg

Jag har idag mest legat på rummet hela dagen och kurerat mig oxå… Lika bra det när vädret ändå inte var så bra. Men ändå trist… Bjuder på ett härligt Las Palmas tips Imorn. Var ut och åt frukost / brunch tidigare idag i alla fall.

Har du varit på Gran Canaria? Vad gillar du bäst med ön?

Spana också in

3 kommentarer

  1. Jag älskar den ön. Det finns så mycket att se på den ön. Tyvärr är det många som inte rör på sig mycket utanför turistorterna på södra delen av ön. Las Palmas är underbar tycker jag, älskar att vara på strandpromenaden och egentligen spelar inte vädret någon roll. Sedan gillar jag väldigt mycket El Puerto de las nieves. I år hittade jag ett nytt favorit ställe, Sardina del Norte 🙂

  2. Hej!
    Jag i familjen (med 3,5 årig son) åker till gran canaria i juli och fast jag varit på ön flera ggr tidigare har jag aldrig varit i Las Palmas. Så därför tänkte jag att vi ska ta oss upp dit (bor i maspalomas). Har du tips på vad vi ska gå/titta på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *