Mulet i Las Palmas betyder mer shopping…

Jag är tillbaka på Gran Canaria igen… Å vädret har tyvärr inte blivit bättre här. I alla fall inte i Las Palmas. Vi fick i alla fall se solen när vi landade…

20140324-210612.jpg

Men det gör inte mig så mycket för en 2v semester till Thailand väntar snart på mig. Mulet för mig betyder shopping och eftersom detta är min sista slinga till Las Palmas hade jag några ”to do” idag. Först hade jag en date med den här söta lilla prinsessan Kayla och hennes mamma och de hängde glädjeligen med på min shoppingrunda.

20140324-210813.jpg

Sen tog vi en välförtjänt paus på Mc Donalds med hamburgare, fika och glass. Här får barnen även en liten söt drickyoghurt med i sin Happy Meal, jätte smart efterrätt ju.

20140324-210929.jpg

Kayla var verkligen så himla duktig och följde med sin mamma och väninna i flera affärer utan minsta lilla pip och sen passade vi på att leka lite mellan varven oxå. Det finns alltid så mycket göra i köpcentrum i Spanien.

Jag blev nöjd med min shopping, mina favorit affärer Disney Store och Massimo Dutti stod på agendan idag. Ni vet ju alla hur mycket jag älskar Disney Store… Så jag vet flera som kommer att bli glada där hemma.

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *