Helgens lekoutfit; me&i

I helgen har vi mest lekt, lekt och lekt och i em super skön ny outfit ifrån me&i.

20140309-212224.jpg

Oscars nya lek favorit är Twister spelet. Kan ni det? När man för glyttar vänster och höger fot eller hand… Rätt klurigt.. Tycker han var riktigt duktig. Här ser man ju även hur mjuka, sköna och lekvänliga kläderna är. En ny dinosaurie t-shirt är såklart en favorit liksom dinosaurier är att leka med här hemma.

20140309-212410.jpg

Byxorna är dessutom en stor favorit hos oss. De är perfekta att ha utomhus och han får dessutom plats med långkallingar utan problem under. Jag tycker fortfarande det är lite för kalit att ”bara” ha byxor. Sitter man i rutchekanan eller i skuggan och leker är det ju ingen värme, trots att våren har visat sig från sin bästa sida i helgen.

Har du shoppat något ifrån me&i ’s vårkollektion?

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *