VIP – lunch med Gula Pippin

Igår bjöd Gula Pippin  / Svensk Fågel in till en god, trevlig och informationsrik lunch på hotellet.

20140305-152400.jpg

Jag var där tillsammans med Jenny men hade bla även söta Jess till bords.

20140305-152506.jpg

Efter igår kommer jag definitivt vara mycket mer noggrannare när jag köper kyckling och välja svenskt. Vissa märken som jag har trott varit svensk kyckling är ju inte det. Vi fick ta del av flera goda recept på kyckling som passar både till vardags och fest. Så jag kommet såklart att dela med mig av något recept när vi lagar något av de goda recepten. Varför ska man då välja Gula Pippin? Enkelt!!!

Jo bara för att:
¤Stora hälsofördelar i jämförelse med det röda köttet
¤ Fettsnålt och rikt på kraftfulla proteiner
¤ De föds upp enligt världens kanske tuffaste djurskyddskrav
¤De har mindre inverkan på klimatet än importerad kyckling

20140305-152708.jpg

Vi fick även flera hälsosamma tips och träningstips av Leila under lunchen, men de tänkte jag dela med mig av senare. Efter lunchen bjöds de på
 riktigt goda semlor som ni fick läsa igår. Det bästa med att träna är ju att man kan ju äta nästan vad som helst när som helst, eller hur?

Har du någon favorit rätt med kyckling? Dela gärna med dig. Köper du alltid svensk kyckling?

Spana också in

4 kommentarer

 1. Hej =) Det var så trevlig att ha er vid mitt bord i går så himlans roligt att ses önskar bara att det blev lite oftare =) Både dig och Jenny är jag så glad att ha fått lära känna ni är så fina tjejer med varma hjärtan.
  Såg bilden på mig =) Tack för länken =)
  pyjamasen vann Malin (alltoch liteannat)
  jag kör ju på det gamla hedliga sättet där alla som varit med och tävlat skrivs på varsina lappar och läggs i en burk som blandas om och där efter brukar Filippa få dra vinnaren ! Hoppas på att ha fler tävlingar fram över, föresten glömde säga i går att >Pippi långstrumpboken som jag vann hos dig,Filippa bara älskar den även Nellie det är deras favorit bok.
  Så tusen tack för bästa vinsten =)
  Håller på att ska flytta min blogg till loppi.se men jag har inte riktigt fått ordning med sidan ännu vad svårt det är att få till det bra, din blogg är så fin.
  Hoppas jag lyckas få till den=)
  massa kramar Jessica

 2. Ni får komma till Karlstad i sommar !
  Åka båtbuss och gå på mariebergsskogen !
  Jag är säker på att V och O skulle ha super kul ihop 🙂
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *