Middag i solnedgången – ett måste i Thailand

När man reser till Thailand är det nästan ett måste att äta en middag på stranden i solnedgången. Finns det något mysigare? Det är verkligen en härlig paradis känsla. När man reser till Phuket så bor man ofta på rätt sida, så man alltid kan se solnedgången från stranden. De flesta stränderna ex Bangtao, Kamala, Kata, Karon, Patong och Surin Beach som jag åt middag på, på stranden har en fantastisk solnedgång när vädret tillåter. Å det gör det ju väldigt ofta under vinter säsongen i Thailand.

20140304-093429.jpg

Förr, förra veckan när jag var i Thailand var vi på Surin Beach en hel dag som jag tidigare bloggade om, men sen bestämde vi oss för att äta en middag tillsammans på stranden i solnedgången.

Vi åt middag på restaurang PLA på Surin Beach, som dukade upp riktigt fint i vitt med lila orchidéer.

20140304-093551.jpg

Att följa solnedgången minut för minut är verkligen imponerande. Det går snabbt, ger vackra ljus och man finner verkligen inre ro. Sen se barnen leka i strandbrynet i solnedgången tycker jag bara ser så underbart och längtade här mycket till min familjesemester i Thailand som börjar närma sig med stormsteg.

20140304-093625.jpg

Här är några av mina härliga kollegor som jag fick dela denna fantastiska kväll med, många goda skratt och jag är väldigt tacksam för alla härliga kollegor och vänner som jag fått via detta jobb jag har.

20140304-093653.jpg

Ni måste ju hålla med om detta ser härligt ut. Perfekta tiden på dygnet dessutom att bada med kidsen i solnedgånen, lagom varmt och solen är inte heller stekhet.

20140304-093733.jpg

Chicken Casewnut, min favorit rätt som jag gärna äter varje dag när jag är i Thailand. Den är dessutom olika vart man än beställer den, när man går på olika restauranger så man vet aldrig hur den ser ut eller smakar. Har du någon favoriträtt när du reser i Thailand?

20140304-093848.jpg

Min söta vän C och jag. Alltid roligt när man kommer iväg på jobb med sina nära vänner.

20140304-093920.jpg

Jag längtar verkligen tillbaka till denna underbara kvällen….. Hoppas på flera middagar i solnedgången med familjen på vår semester i Thailand.

Brukar du / ni äta middagar i solnedgången när ni reser?

Spana också in

2 kommentarer

 1. Det ser UNDERBART ut !!
  Jag äter gärna middag i solnedgången 🙂

  Jag vet egentligen inte vad som skulle anses som bra eller dåligt med den där vägningen,
  men jag hoppas att lite av fettet har förvandlats till muskler när det är dags för vägning igen om 3 månader.
  Om jag sedan går upp något kilo på kuppen så får det vara så…
  Kram

 2. Det stämmer! Thailand är toppen. Vi ha varit i detta land 17 gånger och senast för 30 dagar sedan, Bra tips du lämnade. Kan du komma med flera och ange adressen exakt. Stort A för din blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *