Smoothie smoothie och smoothie …

Idag är det dax för mig att bege mig av på jobb långt bort igen… Så vi har haft en lång mysig morgon hemma. Oscars och mina mornar är verkligen heliga… De är så mysiga. Vi gör nästan alltid smoothie oxå, då vi båda älskar det och äter frukost länge… så idag blev vi väldigt sena till förskolan…men men….Perfekt start på dagen med smoothie.

20140219-095931.jpg

I de senaste smoothie har jag haft i nya Valio PROfeel kvarg för att få den lite mer protein rik. Jag tränar ju mkt så tycker det är viktigt med mycket protein i maten. Vi har haft i den med tre bär smak och det har blivit riktigt goda smoothies. Sen har vi alltid i frysta jordgubbar, hallon, mjölk och vanilj yoghurt eller någon annan yoghurt. Gillar du smootihe? Vad brukar du ha i dina smoothies? Smoothies tycker jag verkligen är den perfekta frukosten eller mellis för Oscar, både nyttigt och gott.

Spana också in

2 kommentarer

  1. Tyvärr blir det inte nyttigt för varken barn eller vuxna med vaniljyoghurt, massor med socker. Vi gör smoothies ofta men endast på rena matvaror, utesluter allt socker och tillsätter chiafrö för mer protein.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *