Mysig weekend på Elite Stadshotellet i Västerås

Vi har haft en riktig mysig hotell weekend jag och maken på Elite Stadshotellet i Västerås.

20140119-130757.jpg

Jag har ju själv bott i Västerås nästan 7 år när jag har pluggat i Västerås tidigare i mitt liv. Så detta var första gången jag bodde på hotell i stan, då känns Elite Stadshotellet perfekt då det ligger mitt i stan verkligen. Bästa läget.

20140119-130929.jpg

Vi bodde i ett deluxe rum som var stort och rymligt med världens skönaste sängar. Jag tycker det är viktigt att det är sköna sängar och mjuka sängkläder när jag bor på hotell. Rummet var även väldigt fräscht med vacker utsikt mot Västerås Domkyrka.

20140119-131055.jpg

Imorse hade jag bokat en ansiktsbehandling på hotellets mysiga spa. I källaren låg City Spa med ett stort utbud av behandlingar. Jag bokade en Ansiktskur Deluxe i 50 min som var helt fantastisk. Så jag ska definitivt återvända till söta Soile som gjorde behandlingen på mig.

20140119-131533.jpg

Så maken och jag har verkligen haft ett mysigt dygn tillsammans på tu man hand. Som småbarnsföräldrar tycker jag verkligen man behöver unna sig lite lyx ibland och en hotellweekend är verkligen mysigt och sen åka iväg till en mysig liten stad oxå.

20140119-132133.jpg

Vi avslutade vår vistelse med en riktigt god frukost / brunch. Helt fantastiskt att de serverade frukosten till kl 12 idag, så vi åt en sen frukost idag… Både sovmorgon och ansiktsbehandling. Det är verkligen lyx!

Brukar du unna dig hotellweekend ibland? Perfekt att boosta kärleken med 🙂 Kan starkt rekommendera en tripp till Stadshotellet i Västerås.

Spana också in

3 kommentarer

  1. Tack för ett bra tips. Vi brukar också unna oss en weekend då och då. Så viktigt när man har småbarn. Västerås är ju perfekt, nära till Stockholm.

  2. Så mysigt! Tja tyvärr inte så ofta. Helgerna är ofta uppbokade med barnens aktiviteter och tävlingar och det är lite bökigt att hantera all skjuts och väntetider en förälder ensam med alla 3 barnen:) Men jodå, ibland. Och maken och jag har ju gjort utlandsresor på tu man hand två år i rad, och ska göra detsamma i år 🙂 Och i februari har jag en spaweekend med en väninna, myys!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *