Emil i Lönneberga Teater

Att Emil i Lönneberga är en stor favorit här hemma har ni nog inte missat! Så när jag läste att Emil i Lönneberga skulle spelas på jullovet på Initiman, kände jag att den teatern måste vi gå och se. Förra året spelades Pippi Långstrump på Initiman och den var oxå super bra. 

20140103-212926.jpg

Emil i Lönneberga fyller ju dessutom 50 år i år så de firas ju rejält med både Emil film och teater och en massa annat under året som har gått. Teatern bjöd på många hyss, goda skratt och riktigt bra underhållning i knappa 2h. Teater är verkligen underhållande. Skådespelarna var himla duktiga. Tycker det är så gulligt när små barn är så duktiga.

20140103-213007.jpg

Innan teatern och i pausen kunde man fiska fiskdamm, så vi passade på i pausen och Oscar fick en fin målarbok han ska måla i imorn. Verkligen en riktigt mysigt jullovsaktivitet. Passa på nu, den spelas hela helgen och även den två kommade helgerna och den är verkligen sevärd. Den passar defintivt barn från 3 år och uppåt. Det var en salig blandning av publik från ca 1,5 år och uppåt.

 

Har du kanske redan sett den? Tyckte du den var lika bra som jag tyckte?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *