Tapas & shopping

Igår kväll var jag tillbaka i Las Palmas igen efter en lång dag i det blå.

20131230-090013.jpg

Jag & min vän L bestämde oss för att gå på en liten shopping tur. Vanligtvis brukar de flesta butiker vara stängde på söndagar eller söndag kvällar, men i december är allt faktiskt öppet. I Spanien firar man ju egentligt jul eller Los Reyes nästa helg när de tre vidräkningen kommer. Så det var definitivt ingen rea ännu här, utan den börjar efter trettonhelgen / Los Reyes. Vi shoppade i alla fall lite på Zara båda två. De har så mycket fina kläder tycker jag och faktiskt är det mycket billigare att shoppa i Spanien på Zara än i Sverige.

20131230-090353.jpg

Sen avslutade vi kvällen med grymt god tapas på ett av våra favorit ställen. Så blev det en tidig kväll i säng. Är helt slut när jag går upp 4, så nu först ska bag gå upp liv njuta av solen ett par timmar innan det är dax för att jobba hem igen!

Hoppas du får en bra start på veckan!
Gott slut kära ni!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *