Julklappshandlingen har börjat…

Julklappshandlingen har börjat här hemma. Mindre än EN månad kvar till julafton och det bästa med att shoppa julklappar är ju att man faktiskt kan beställa det mesta på nätet. Så jag shoppade julklappar från stranden i Mexico i tisdags, ett par klick på datorn och sen är det gjort liksom. Hur enkelt och bekvämt är inte det, i alla fall när man vet vad man ska ha? Denna bilbana  från Lekmer tror jag Oscar kommer bli helt överlycklig för. Gissa om Tomten är snäll i år 😉

 

 

 

Har du börjat shoppat julklappar ännu? Passa på nu när Lekmer har 200 kr rabatt på nästan allt, så kan du shoppa ännu mer för pengarna istället. 

Har ni några andra bra förslag vad man kan köpa åt en 3,5 åring i julklapp? Alla tips mottages tacksamt. Jag kommer att vara borta till och från i ca 2v innan jul, så jag vill fixa så mkt som möjligt snart. Mitt mål är att undvika all stress.

Hur tänker du kring barnens julklappar?

Spana också in

1 kommentar

 1. Tack vännen !
  Man kan väl säga att jag mår bättre på ett vis – hostan är borta och streptokockern lika så, men psoriasisen finns kvar och fortsätter sprida ut sig. Nu börjar det komma i ansiktet dessutom så med över 300 flagande utslag på hela kroppen känner jag mig inte på topp faktiskt.
  Samtidigt intalar jag mig att det kunde vara värre. Jag är ju trots allt inte döende !

  När det gäller julklapparna så har jag bara handlat till viggo än så länge..
  Han får det han har önskat sig helt enkelt inom rimliga gränser såklart.

  Till resten av familjen får jag väl ge mig ut och börja leta snart, för att vara ute i absolut sista sekund är inte min grej !

  Ha en riktigt mysig helg !
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *