Yasuragi – inre ro och harmoni

Som ni redan vet älskar jag ju att åka på SPA. Det är verkligen det perfekta sättet att finna inre ro och harmoni och dessutom som balsam för själen. Nu när december närmar sig med stormsteg, som jag tror är EN av årets stressigaste månad skulle jag vilja tipsa er om Yasuragi, där man verkligen kan hitta inre ro och harmoni.


Två gånger har jag besökt Yasuragi SPA som ligger i Nacka, strax utanför Stockholm. Förra hösten var jag där men en av mina nära väninnor för ett lugnt och avkopplande dygn tillsammans bara vi två.


Vi badade, bastade, gjorde en massa härliga behandlingar, tränade, åt och drack gott.


Ja ni vet bara ett sånt där lyxigt dygn som man ibland drömmer om som sliten småbarnsmorsa och verkligen behöver unna sig ibland! En månad som när julstressen kommer, tycker jag alla är värda att få åka på SPA bara en dag eller en natt och koppla av och njuta. I vår familj har vi mer eller mindre slopat julklapparna. Vi köper till alla barn och sen köper jag något till maken och han till mig, så jag önskar mig en natt på Yasuragi tillsammans med honom 😉 


För första gången  när vi, jag och min vännina var på Yasuragi testade vi oxå deras Fish Spa. En ur häftig upplevelse, som kittlas lite i början men sen var det riktigt skönt och avkopplande och fötterna blev ju baby lena.


I somras var jag även på yasuragi kids med min mamma och Oscar. De brukar ha Yasuragi Kids på loven under speciella tillfällen flera gånger om året. Jätte roligt att få gå på SPA med Oscar. Men om jag ska vara ärlig så föredrar jag ju att åka ensam. Det är ju verkligen nåt av det bästa och mest avkopplande som finns att få åka på SPA, både med väninnan, maken eller med Mamzen!

Brukar du unna dig att åka på SPA? Tycker du att julmånaden är en passande tidpunkt?

Spana också in

1 kommentar

  1. Nej det har jag aldrig gjort men det är en högt lagd dröm att få åka på SPA.
    En vacker dag så är det förhoppningsvis MIN tur.

    Ser väldigt mysigt och vakert ut där.

    Mvh Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *