Skepparholmen’s SPA – perfekt för avkoppling

I fredags checkade jag och maken som sagt in på Skepparholmen’s SPA ute i Nacka. Vi hade bestämt oss för ett mysigt dygn tillsammans innan jag börjar jobba heltid igen och fick till en date och barnvakt just helgen som var. Lyxigt värre!


Skepparholmen överraskade stort med att det fanns en mysig pool både utomhus och inomhus. Det var nästan häftigast att krypa ner i den varma poolen utomhus, eftersom det var ganska kallt ute.


Häftigast var det verkligen på fredagskvällen när det var mörkt ute och de hade coola lampor i olika färger som sken. Denna gången bokade vi inga behandlingar där, men jag passade på att göra min egen pedikyr och ansiktsmask där ändå. Jag hade med flera av mina favorit produkter ifrån bl.a. Vichy. De har ju en hel del skönhetsprodukter som jag gillar starkt, både serum, ansiktskräm och body lotion.


Poolen inomhus var oxå super mysig. Å det bästa av allt var ju att vi var nästan ensamma där. Det var riktigt lugnt och fridfullt, precis så som man vill ha det när man är på ett SPA.


De bjöd även på en frukt- och nötbuffe liksom vatten, så kunde man sitta och njuta framför brasan och läsa. Så båda dagarna satt vi där och njöt. Å för att inte tala om den mysiga inglasade bastun med härlig utsikt över Östersjön!


Vi kände oss båda riktigt avkopplade efter SPA vistelsen och är redan båda två riktigt sugna på att boka in en till natt där, för det var verkligen så himla bra på alla sätt. Men det får helt enkelt bli nästa år!

Brukar du åka på SPA med din man/ sambo eller vänner? Har du något favorit SPA?

Spana också in

6 kommentarer

  1. Så mysigt! Nu har jag också bokat Skepparholmen, början på december blev det. Har aldrig varit där. Skönt att få komma iväg på en liten ”date” och låta mormor ta hand om våra fyra barn. Personliga favoriten är Hasseludden – både med barn under Yasuragi Kids och bara på tu man hand med maken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *