Fira Farsdag – Världens bästa pappa

Idag på Farsdag har vi såklart firat världens bästa pappa och man. Jag är egentligen lite emot såna här dagar för jag tycker så himla synd om de barn eller de som inte har någon pappa, eller när de är morsdag, de som inte har någon mamma…


Men när jag får tillfälle att fira något så firar jag gärna det stort! Så maken blev väldigt glad för sina presenter som han fick. Å han fick väl i stoet sett de han önskade sig… Kanske lite väl mycket presenter jag vet… Men nu blir det kanske inga julklappar?! 😉


Philips senaste rakapparat och en Black Diamond eltandborste är väl ett måste i de vanliga hemmen?! Listerine går åt som smör i solsken i vår familj, så när de hade kommit ut med nya smaker ville även jag såklart testa de, men presenter är ju alltid skoj. En necesär med manliga produkter ifrån Vichy och blommor blev det oxå. Men han är värd det min man och Oscars pappa, han är verkligen den bästa pappan som Oscar kan ha. Har aldrig sett så mkt glädje i Oscar som när de sitter på golvet i hans rum och leker med bilar, lego eller tåg….. Pappor kan 😉

Vad skämde du bort din man / pappa med?


Vi firade Farsdag redan lite igår med tapas och ett gott rödvin från Rioja som heter Baron de Ley som var super gott. Baron De Ley, Rioja! Kunde inte bli bättre. Rioja Reserva är Sveriges mest sålda Rioja Reserva och lagrad över 3 år. 

 Vad brukar ni laga för mat till Riojaviner? 


Å helt ärligt vinet passade faktiskt lika bra till min Limekladdkaka som till tapas!

Vi firade även idag med enklare middag med hela Peters familj. Min pappa får vi helt enkelt fira en annan dag eftersom han bor i Dalarna!

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *