Roliga barnaktiviteter på Silja Serinade

På hemresan från Helsingfors hann vi med nästan alla roliga barnaktiviteter. Oscar fick sova middag en stund på dagen så vi skulle orka med allt roligt ombord på båten på kvällen, eftersom han inte orkade med något på torsdags kvällen.


Lilla My och Mumintrollet hälsade välkommen och presenterade kvällens barn kryssningsprogram vid avresan och sen blev det välkomst dans för barnen!


Efter det gick vi till Silja Land / lekrummet och lekte nästan 1h innan middagen. Oscar hade jätte roligt där och det är svårt att få bra bilder.


Middagen åt vi i buffe restaurangen där de även hade en Muminbuffe för barnen med typisk god mat som barnen gillar. Jag och Oscar fick ju äta middag på tu man hand eftersom maken var väldigt magsjuk… Maten var väldigt god och jag åt min egen komponerade 3-rättersmeny!


Efter middagen var det barn gladiatorerna på scenen och sen minidisco. Riktigt skoj. Oscar gjorde precis som alla andra barn… De var så söta allihopa.


Innan läggdags passade vi på att spana in akrobaten från vårt fönster vilket nästan blev första parkett. Oscar trivdes verkligen i fönstret. Så en insides lyxhytt är verkligen att rekommendera. Mycket spännande att se på ifrån fönster. Även jag tyckte det var roligt att sitta där och titta på folk!

Imorn får ni kika in så ska ni få veta lite mer om Helsingfors!

Spana också in

4 kommentarer

 1. jag måste nog ge dom där kryssningarna en ny chans !
  Det verkar ju vara allt annat än de finlands färjor jag minns ! 🙂

  Passa på att köp ett macaron-kit ! Jag betalade nästan 500:- för mitt + frakt,
  men det är GRYMT ! Mattan använder jag till alla små kakor som jag vill ha jämna i formen och spritsen är perfekt att både dekorera med samt att fördela tex muffins smet med ! Speciellt när viggo vill vara med och baka eftersom det inte blir något kladd och han lätt kan trycka ut lagom mycket smet i varje form.

  Nu är det dags för morgonpromenad med familjens ”fyrbenting” här !

  Kram och god morgon !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *