Lång Weekend till Finland

Finland är verkligen ett land som har mycket att erbjuda när det gäller resa med barn aktiviteter.


Idag ska vi bege oss till Helsingfors och utforska staden i två dagar och bo på hotell där. Det ska bli jätte mysigt med en lång weekend med familjen igen och få se något nytt. Vi åker med Tallink Silja Line till Helsingfors. Det var väldigt länge sen jag var i Helsingfors, så jag ser väldigt mycket fram emot det.


Oscar älskar ju att åka ”stora båten” så han är super nöjd att få göra det i helgen igen.


Förra året åkte vi ju till Åbo till Mumindalen och det var verkligen en höjdare, så det är verkligen ett tips för er som vill göra något skoj med barnen. Boka gärna in det nästa sommar. Vi kommer definitivt att åka dit någon mer gång. Men först blir det Helsingfors.

Å snart ska ni få massor av Helsingfors tips, ni hänger väl med?

Har du varit i Helsingfors någon gång? Några tips?

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *