Mysigt SPA & Relaxavdelning

Idag checkade jag & Jenny in på ett välbehövligt SPA i 2h ombord. Birka har en fantastisk SPA & Relaxavdelning längst upp på båten. Som vi förvisso har varit på en gång innan när vi Sportlovskryssade, så vi visste redan att det var ett säkert kort.


Vi började faktiskt vårt avkopplande SPA med en 25 min avslappnande Aroma Massage, som var riktigt härlig, innan vi intog bubbelpoolen ute. Det var helt ljuvligt att sitta utomhus i den varma poolen och bara njuta av Stockholms Skärgård.


Sen fortsatte vi med lite tjejsnsnack inne och njöt av goda färska frukter och juicer.


Har ni inte testat SPA’t kan jag starkt rekommendera det. Riktiga kontraster att ena stunden vara och bada i poolerna med Oscar och nästa stund ligga och koppla av i ett SPA med en av mins bästa vänner. Perfekt att smita iväg 2h av vår lilla familjesemester med Jenny. Vi fick ju dessutom en extra kryssningstimme ombord eftersom vi skruvade tillbaka klockan inatt och det är bi både glada och tacksamma för. Ännu mer skoj ombord hann vi ju med. Imorn får ni läsa mer om höstlovsaktiviteterna och den goda maten!

Har du några planer på barnens höstlov?

Spana också in

3 kommentarer

  1. Vi hade ju riktigt tur med vädret som kände på sig att vi ville bubbla utomhus och slog om från regn till strålande sol 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.