Skansen & Akvariet

I lördags var vi ju även både på Skansen och Akvariet. Det var faktiskt första gången som Oscar var på Akvariet.


Det var riktigt spännande att spana in alla stora fiskar, sköldpaddor, krokodiler och inte minst klappa ormar… Första gången både jag & Oscar klappade en livs levande orm…. Jag tyckte det var super läskigt men ville ju såklart inte visa det för Oscar. Vill ju inte att han ska bli rädd. Det var verkligen imponerande och se alla djur som fanns på akvariet.


Skansen har vi ju varit på flera gånger, men nu var det riktigt länge sen vi var där. Så det var riktigt roligt. Först var vi ju på Skylanders Eventet och sen strosade vi runt i akvariet och sen vidare på Skansen. Vi fastnade vid karusell hörnan, då Oscar ville köra olika bilar och flygplan. 10 kr fick man stoppa i de olika bilarna för att man skulle kunna köra de… Så det gjorde vi om och om igen tills det var dax att åka hem.

Så vi hann inte med hela Skansen som är så mysig. Så det måste definitivt bli ett besök dit snart igen. Jag längtar till deras julmarknad. Den brukar alltid vara så himla mysig.

Har du varit på Skansen på sistone?

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *