Hej då underbara Dalarna

Vår lilla mini-semester till Dalarna har tyvärr lidit mot sitt slut. Tre dagar går verkligen alldeles för fort, speciellt när man har roligt!


Vi har haft sån himla tur med vädret och strålande sol i dagarna tre och kvällen igår var helt magisk med solens rosa sken över vattnet. Mycket ute lek har det blivit i det det härliga vädret.


Vi hittade även på min gamla trampbil som nästan måste vara 30 år gammal. Still going strong. Oscar hade jätte kul när han trampade runt på den. Den som spar den har… Har du sparat dina gamla leksaker sen du var barn? Jag har faktiskt en del av mina kvar. Jätte kul!


En riktigt lugn och mysig helg. Det är få ställen som jag kan varva ner på och bli lugn och hemma i Dalarna känner jag alltid av lugnet och kan slappna av ordentligt. Och Oscar stor trivs oxå jätte mycket uppe i Dalarna. Nästa gång vi planerar att åka upp blir nog till jul. Men vem vet kanske hinner vi en till tur innan?! Beror lite på hur många helger jag jobbar oxå…

Har du någon mysig mini-weekend planerad i höst?

Spana också in

3 kommentarer

  1. Vackra bilder !!

    haha.. jag kan meddela att rosa bakverk var allt annat än lätt att få till…
    5 timmar har spenderats i köket hittills och jag är långt ifrån klar, men nu har jag lagt ner ”bakglädjen” för idag 😉

    Jag har ev 2 små resor att se fram emot innan jul – en till göteborg på bröllopsdagen och en till stokholm vid lucia !

    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *