Res-sug…

Trotts att det ”bara” är mindre än månad sen vi kom hem ifrån vår senaste semester på Mallorca så har jag sånt res-sug!


Vi hade verkligen en så härlig resa på Mallorca och jag älskar verkligen Mallis. Å sen se hur Oscar stor trivs när vi reser och älskar att bada och leka både på stranden och i poolen.


Vi har fortfarande inte bokat någon vinter resa ännu… Jag vet inte ännu om det blir någon resa i vinter faktiskt… Vi har inte bestämt oss ännu. Maken fyller jämt i maj nästa år och då ska vi definitivt resa bort… Men jag sitter som vanligt på kvällarna och drömmer mig bort… Jag har hittat en ny sida som heter Zoover där man kan hitta en massa bra erbjudanden och massa inspiration om resor.


Jag läser ofta många restidningar både på nätet och som pappers tidning och drömmer mig bort…. Ett av mina drömresmål i vinter skulle vara Jamaica…… Där har jag aldrig varit, men det skulle vara en upplevelse. Vad drömmer du om för resmål?

Jag vet ju att jag snart får stilla mitt resbegär… I november drar alla slingor igång igen med jobbet, så under oktober månad ska jag faktiskt njuta av Sverige så mycket som möjligt och vår lilla weekend till Dalarna.

Vart och när går din nästa resa?

Spana också in

1 kommentar

  1. Vårt nästa resmål blir Boston under höstlovet. Hälsar på vänner där så det ska bli kul. Ska bli mycket spännande att se hur det går att flyga så långt med 2,5-åringen som har mycket energi… Storasyrran på 7 år har alltid varit väldigt enkel att flyga med och bara hon har en skärm att titta på så är hon helt låst. Den lille killen är inte lika ”duktig” på att sitta stilla… ha ha!
    Får väl kolla runt här och se om du har några bra tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.