Vilken härlig sommar vi haft 2013

Sommaren 2013 har väl verkligen varit en toppen sommar? Vilket härligt väder vi har haft! Eller hur?! Jag minns förra sommaren när jag var ledig nästan hela sommaren och vädret var så där… Men sommaren 2013 har verkligen levererat med sol och värme! Här är några av våra godbitar från sommaren 2013 som mesta dels har tillbringats i Sverige.


Vi började ju sommaren med barnkalas och fira vår lilla 3-åring son fyllde 3 år på självaste midsommarafton. Å jag hade turen att få vara ledig på midsommar oxå.


Sen inledde vi sommaren med ett populärt Gröna Lund besök. Åka karusell älskar både jag och Oscar.


Sen bjöd vi med Oscars mormor på ett härligt dygn på Yasuragi Kids som var riktigt lyxigt och mysigt för tre generationer.


Veckan efter blev det en härlig sommarlovs kryssning med Birka och Oscar fick träffa Minionerna från Dumma Mej. Väldigt populärt.


Sommarens höjdpunkt för hela familjen var nog Rhodos resan och veckan på Sunwing Kallithea Beach. Mycket sol, bad och avkoppling blev det.


Å för att inte tala om den goda grekiska maten. Rhodos var toppen och Oscar älskade ju att vara med i Mini-klubben, så vi fick till och med lite egen tid.


En liten weekend i Dalarna hemma hos min familj hann vi oxå med och gå på marknad och träffa flera goda vänner. Så fick Oscar stanna kvar och hänga med mormor och morfar några dagar innan det bar av mot Västkusten och landet.


En halv jobbig lång bilresa ner mot Västkusten men en fantastiskt vistelse där nere.


Dryga 2,5 v fick Oscar med pappa, farmor, faster och C med en massa salta bad och sol på
Skaftö.


När jag kom tillbaka passade vi på att åka på en liten road tripp längs Västkusten och besöka Stenungsbaden Yacht Club, vilket var helt underbart och avkopplande.


Efter ett relaxat dygn blev det lite vildare och vi besökte Göteborg och Universeum med dinosaurier och mycket annat i stan.


Avslutningsvis blev det några härliga dagar på Västkusten igen med ännu mera krabbfiske, sol och bad innan vi åkte hemåt för att avsluta semestern med ett Gröna Lund besök!


Å helgen var ju inte fy skam heller med ett besök ut i Stockholms skärgård på Fjäderholmarna och lite underhållning av Diggiloo i mysiga Hagaparken.


I helgen planerar vi ytterligare ett besök på Gröna Lund om vädret tillåter och som avslutning på sommaren blir det en liten weekend till Småland och Astrid Lindgrens Värld nästa helg.

Sammanfattningsvis har vi haft en riktigt härlig sommar, trots att jag egentligen ”bara” har haft 2,5 v ledigt i sommar, så har vi utnyttjat mina lediga dagar till max istället.

Har du haft en skön sommar / semester? Vad var det bästa på er sommar semestern?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Fantastisk sommar! Vi brukar åka utomlands men i år var vi i Sverige och det var toppen. Öland var fint, men bäst var flytten till husbåten! 🙂 ni verkar ocå ha haft en toppensommar! 🙂

  2. Vilken underbar sommar! Åå AL Värld hoppas jag att vi kan besöka nästa sommar. Ja tyvärr kan jag inte komma den 20/9 🙁
    Vi kan väl höras lite senare om kan ses något (efter min Marseille resa).
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *