Perfekta buffér för barn

Att äta buffér är ju verkligen gudomligt för barn, då kan de ju välja precis vilken mat de vill äta och de finns många olika alternativ och de kan se och välja direkt. Jag tycker det är perfekt för barn.


Till frukost lyxade vi till det med Birkas Lyxfrukost som består av både varm a la carte, buffé och champagne till frukost. Det är faktiskt lite trevligare och sitta vid fönstret och se ut över den vackra utsikten och bli serverad. Jag valde en omelett, Oscar våfflor med grädde och maken korv och ägg. Super gott. Sen gick vi såklart och plockade massa gott ifrån buffén oxå.


Oscar ville ha både smörgås, smoothie och en massa jordgubbar och russin oxå. Jag gick loss på alla goda desserter sen, eftersom jag älskar sötsaker.


Till lunch valde vi oxå deras buffé med en massa gott. Oscar åt både fisk med ris och kött och potatis. När vi är ute och reser gillar vi blandningen av både à la carte mat och buffér – perfekt combo och nu fick vi uppleva den ombord på mindre än ett dygn hos Birka. Det bästa när vi är ute och reser är verkligen att äta på restaurang. Håller ni inte med att det är skönt att slippa laga mat, duka, plocka undan och diska? Så många moment man slipper. Perfekt med ett litet ”brake” i vardagen med en kryssning mitt i veckan.

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.