Mysig morgon med älsklingen

Nu var det länge sen bara jag och Oscar hade en mysig morgon med god frukost tillsammans bara han och jag. Förra veckan var helt galen, mitt frukost mingel på måndagen och sen tidiga mornar med jobb resterande dagarna. Och på helgen fick jag faktiskt sovmorgon. Behövde verkligen det. Att gå upp runt 4,30-5 tycker jag är slitsamt om man har sovit dåligt ibland.


Men idag hade vi en riktigt mysig morgon. Jag älskar dessa mornar när Oscar & pappan kommer in och väcker mig runt 7,45 så ligger vi och myser i sängen och kollar på barnkanalen innan vi går upp och äter en god och mysig frukost tillsammans i köket och pratat om dagens planer eller vad vi gjorde dagen innan. Nu är Lill-skrutt lämnad på förskolan och jag har fortfarande stand by några timmar till, men blir jag inte utkallad så väntar en dag med massa skoj! Vad, ja de får ni såklart läsa här 😉

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.