Josefinas med barn

Ute på Djurgården hittar ni Josefinas som är en stor känd bar och restaurang som ligger nära vattnet. Den ligger nära både Junibacken, Skansen, Gröna Lund och Aquaria.


Det är verkligen super mysigt där, så efter vårt besök på Junibacken gick vi förbi och tog ett varsitt glas vin och njöt av den vackra utsikten och solskenet i de härliga sofforna.


Oscar fick en liten drink med sprite och massa is som han var super nöjd och glad för.


Fördelen med Josefinas är att det är stort och man kan ta med sig barnvagn. Vi hade i alla fall med oss Oscars vagn och hade bredvid oss vid sofforna. Vill man inte äta, så kan man även fika där eller bara ta ett glas vin som oss. Ett hett tips för er som ska semestra i Stockholm i sommar eller för er som bor i stan såklart. Djurgården är ju verkligen ett måste när man besöker i Stockholm.

Spana också in

1 kommentar

  1. Junibacken skulle jag vilja åka till med sonen en vacker dag.. Får väl se hur det ser ut nästa sommar med ekonomin 🙂 Även Legoland skulle jag vilja åka till, men det känns som ett större projekt 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.