Firat födelsedag

Igår fyllde maken år så vi hade ett litet firande hemma bara. Det var bara vi och hans mamma, för jag hade stand by imorse från 4 så jag orkade inte göra något större och det var tur för mig för de kallade ut mig och jag är på väg till jobbet.


Det var lugnt och mysigt. Vi käkade lite tapas och ost och kex och jag hade faktiskt en känsla igår att jag skulle bli utkallad så jag drack faktiskt inget vin.


Oscar blev världens gladaste för han fick hjälpa pappa att öppna paket och nu väntar han febrilt till hans födelsedag och vi pratar mycket om kalas och tårta och paket. Är i full planering inför Oscars stundande kalas. Har ni några roliga kalas tips? Jag behöver en massa roliga idéer 😉

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *