Liniz’ resinspirerande mingel på Röhnisch

Mitt resinspirerande frukostmingel på Röhnisch Brand Store imorse blev riktigt bra och lyckat.


När jag kom imorse var den lyxiga frukostbuffén redan uppdukad och klar… Så vi började föreläsningen med att skåla i Proviva – perfekt start på veckan.


Alla deltagarna fick såklart ta sig lite frulle innan jag höll en kort föreläsning om årets restrender, där träningsresor är en av de största trenderna i år. Visste ni att mer än 75 000 personer redan har bokat sin träningsresa? Och jag reser ju gärna och tränar själv på mina resor på egen hand på gym eller långa promenader på stranden, det är ju faktiskt oxå träning! Vad tränar du helst på din semester?


Jag pratade oxå om sommarens mest populära eller bokade resmål och de fem populäraste är Spanien, Turkiet, Grekland, Cypern och Kroatien, sist nämnda som jag gärna skulle vilja besöka snart… Och mina bästa budget tips för resor, visste du att den billigaste dagen att resa på är tisdagar?


Såklart fick alla deltagarna en trevlig goodiebag med sig hem. Å jag vet att fler av er ville komma men kunde inte, så jag kommer inom kort att tävla ut TRE stycken goodiebags på bloggen.


Innehållet var såklart rosa trosor och nagellack från Röhnisch, solskyddskräm, ansiktspeeling och ansiktskräm från Cliniderm, solskydd från La Roche-Posay, duschcreme från Sebamed, tamponger från Reddville och en ny god bar från Getraw.

Jag är så glad och tacksam för alla er som kom och förgyllde denna måndag morgon tillsammans med mig och hoppas ni fick något fint shoppat inför den stundande sommaren!

Har du bloggat om dagens mingel maila mig gärna din länk så lägger jag upp den här i detta inlägget, lina_g80@hotmail.com

* Morsan J / Easy Babies;  http://blogg.alltforforaldrar.se/morsanj/2013/05/27/morgonens-rese-traningsevent/

* Tjejmorsan; http://tjejmorsan.blogg.se/2013/may/liniz-rohnisch-trevlig-frukost.html

* Julia; http://underbaraungar.se/rohnisch

* Annelie; http://niehoffs.blogspot.se/2013/05/frukostevent-med-rohnisch.html

* Jess; http://jessgucci.blogg.se/2013/may/morgon-event-med-rohnisch.html

*Marlene; http://fdensammamamman.blogspot.se/2013/05/frukost-pa-ronisch.html

 

Spana också in

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *