Sugen på att resa till Polen

Jag har faktiskt blivit lite sugen på att resa till Polen, kanske i sommar faktiskt. I höstas var jag ju på en seminarium om Polen och fick då mersmak och sedan såg jag detta erbjudandet nyligen, att man kan kryssa till Polen från 99 kr. Vilket innebär att det kan bli en riktigt billig semester. Och reser man med barn så är det ju inte direkt gratis, utan det går ofta mer pengar än man tror. Så Polen är ju ett alternativ om man vill hålla budgeten nere.

 

 

 

 

Bild lånad från Stena Line.

Jag har faktiskt vart och rest runt i Polen vid två olika tillfällen både 1998 & 2000, men det är ju såå länge sen, men ska försöka ta en dag och blogga lite mer om Polen och försöka finna några resa med barn tips. Men först kommer jag att ha en gästbloggare om Polen inom kort, så håll utkik! Har du varit i Polen? Några bra tips om landet?

 

Spana också in

1 kommentar

  1. Polen är jättefint och enkelt att resa runt i. Det smartaste jag gjort är att ta med mina tonåringar dit för besök på Auschwitz och Birkenau. Ett väldigt bra sätt att visa och lära dem om Europas fruktansvärda historia. Krakow tillhör favoriterna i landet, men gamla stan i Warzawa är också himla mysig. Billigt och god mat 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *