Barnfamiljsmiddag

Nuförtiden får man ju verkligen anpassa sina middagsbjudningar efter barnens rutiner för att få en lyckad middag. Vi bjöd hem några vänner på lite grillning igår och passade på att vara ute i det fina vädret en stund medan maken grillade. Efter vår grillpremiär i veckan har vi bara grillat, men det är ju så himla gott.


Sen gick vi in allihopa och käkade och vi satt och kunde ha en lång middag medan kidzen lekte i Oscars rum eller kollade på TV. Det är så roligt när barnen har lärt sig att leka så bra och kan samsas om leksaker osv. Ett tag tyckte jag mest att barnen alltid ville ha samma leksaker. Lakritskladdkakan gick definitivt hem, har du testat bakat den än?

Å jag njuter just nu av att vara ledig på helgerna igen. Snart börjar helgjobb igen och säsongen är i fullgång med en massa flygningar. Jag älskar ju att vara ledig på vardagar, och har verkligen inget emot att jobba på helgerna, men ibland är det faktiskt mysigt med en massa trevliga familjeaktiviteter på helgerna.

Är du alltid ledig på helgerna? Brukar ni hitta på en massa skoj då?

Spana också in

1 kommentar

  1. Alltid ledig på helgerna, vilket är skönt. Men kan ibland sakna att få vara ledig en helt vanlig vardag också. Man är aldrig riktigt nöjd 😉

    Jag är så himla nyfiken på vem som vann Trunken- väskan för de små? Ha en fortsatt fin helg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *