God morgon Stockholm…

Nu har vi nyligen landat på svensk mark igen. Vi är riktigt trötta allihopa. O sov en stund på bussen till flygplatsen och även större delen av flygresan. Men det är ju alldeles för lite sömn för honom. Jag & mamma har inte sovit nåt nästan… Vilade ögonen en stund bara. Jag har ju alltid svårt att sova på flygplan (arbetsskadad)! Hihi…


Måste erkänna att det är rätt jobbigt att resa den här tiden på dygnet när man kommer hem… Vi var oxå aningen försenade ca en halvtimme… Vi landade 3,30, sen tog det ju sin lilla tid att få ut bagaget och all packning och en trött skrutt… Nu har maken hämtat oss och vi är på väg hem. Bloggar mer om flygresan och Turkiet senare…

Spana också in

2 kommentarer

  1. Åh vilken fin tröja du har på dig! Ja fy det är verkligen inte kul att resa nattetid.

    en liten fråga, har du något bra tips på solkräm, till barn som inte har miljoner med fulämnen i sig. Blev så avsnäst på apoteket sist jag var där. ”BARN ska inte ha solkräm” så hon sålde inte till mig, vilken tant, haha! Tänkte om du hade några sista minuten tips:)

    Välkommen hem
    kram

  2. Välkomna hem !! Hoppas ni får lite sovmorgon och att solen strålar över stockholm sen så ni kan njuta av en härlig vårdag 🙂
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.