Bebismys i Las Palmas

Det känns som att det är en period nu när alla mina vänner får barn. Å de flesta får tjejer 😉 Igår passade jag på att träffa min vän J som bor här nere på Gran Canaria. Nu är det 2 mån sen vi sågs sist och då var hon höggravid och sen kom den här lilla söta prinssessan Maia ut;


Så himla söt & snäll. Vi umgicks hela kvällen för promenad, lite shopping och middag på strandpromenaden och hon var hur nöjd & glad som helst.


Jag har nästan glömt bort hur enkelt det var att ha en bebis. De ammar ju mest och sover. Maia sov så sött i vagnen nästan hela tiden under vår middag. Vi hann ju med en 3-rätters tillsammans. Super mysigt. Så synd att det dröjer så länge innan vi ses nästa g nu… Men förhoppningsvis så blir det i Sverige i sommar?!

Att vara mammaledig på Gran Canria är ju verkligen inte helt fel… Vem vill inte vara det? Det verkar hur nice som helst trots att hon nu har två barn. Kayla 20 månader och Maia 2 månader. Klimatet gör det ju så mkt enklare. I Sverige är det ju relativt tidskrävande att bara klä på barn alla vinterkläder och sen ut och pulsa i snön på vintern…

Vem vet om jag nångång får ett till barn kanske man borde flytta ber till Gran Canaria under vinterhalvåret? Har du gjort någon dröm i uppfyllelse när du varit föräldrarledig? Ex rest utomlands en längre period?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Vi planerar just nu vår tvåmånadersresa till Thailand nästa vinter, just under en del av föräldraledigheten. Ska bli härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *