VIP-kväll & mingel på Hötorgshallen

Ikväll var jag bjuden på VIP-fest på Hötorgshallen. Eftersom jag var på ett event på Östermalm innan passade detta super att gå på, på vägen hem. Vi mötte upp maken strax innan 19 utanför oxå för en liten familjemiddag 😉


Oscar var såklart oxå med och skötte sig galant. Det bjöds på hur mycket gott som helst. Hans favoriter blev ekologisk juice och olika ostar och korvar som man till hans lycka fick äta hur många man vill av på tandpetare kvällen till ära. Även frukten, bär och chips gillade han.


Medan vi avnjöt de flesta delikatesserna av olika sorter som det bjöds på, goda viner och chokladtryfflar. Med oss hem fick vi oxå nybakt bröd till frukosten imorn. Vissa kvällar är helt enkelt bättre än andra 😉

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *