Massor av roliga saker i Jung Ceylon

När jag var i Thailand förra veckan spanade jag såklart efter massa roliga saker åt barn. Å naturligtvis finns det roliga badleksaker, simringar, Vattenpistoler etc längs gatorna och stranden på flera ställen.


Men vill man shoppa det lite billigare ska man besöka det stora shoppingcentret Jung Ceylon i Patong och supermarket där inne. Där fanns hur mkt leksaker, badleksaker, strandgrejer för barnen för nästan inga pengar alls.


Jag köpte små simglasögon åt Oscar för knappt 20 spänn. Kanske inte världens bästa kvalité?! Men de borde ju hålls en semester. Här finns allt och lite till. För övrigt i shoppingcentret finns även en del barnkläder och skor oxå liksom en massa trevliga affärer för vuxna! Väl värt ett besök om man befinner sig i Thailand eller rättare sagt i Phuket.

Spana också in

1 kommentar

 1. Hej Lina,
  Jag kommer nog med 31/8 till ALV. Frågan är om man skall ta sig dit för egen maskin eller om Micki ordnar allt. Hoppas du kan komma med.

  Stugan vi bokat på Nils Holgerssons värld kan man hitta mer info om här
  http://nilspark.se/boende-boka/

  fast det var billigare att boka via booking.com för just den period vi skall bo där.

  Jag kan inte komma till ByEngberg nu på torsdag men tänkte gå den 25/4 då hon har bloggmingel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *