Många trevliga nyheter

När man mer eller mindre har varit på resande fot i 1 månad missar man mycket! Jag skrev väl att jag har vart i Sverige 3 dagar den senaste månaden?! Känns som jag missar hur mkt som helst när jag är borta så mkt! Men i helgen åker jag på min sista jobbslinga och sen blir det lite lugnare fram över…

Dagen har gått till att packa upp från Thailand, ville inte göra det i helgen utan full fokus på familjen då istället.


Å många koppar svenskt kaffe har åkt ner i helgen. Varken i Mexico eller Thailand är det lätt att hitta riktigt gott kaffe. Vår kaffemaskin är verkligen guld värd. Sen har både Ramlösa och Festis Remix kommit ut med nyheter fick jag se. Jag köper helst drycker på flaska när jag är ute och reser, det är enklast att ha i handbagaget. Dessutom älskar Oscar både bubbel vatten och festis. Ramlösas nyheter och smaker skakar ju verkligen längtan utomlands, eftersom
Smakerna kommer ifrån Sicilien och Key West.

Vag har du för favorit drycker åt dig & barnen när ni är på resande fot?

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *