Sunwing Bangtao Beach – Barnvänligt hotell i Thailand

Häromdagen passade jag ju på att spana in Sunwing Bangtao Beach igen eftersom jag är riktigt sugen på att åka hit. Vi har ju besökt Sunwing Kamala Beach två gånger de senaste två åren och varit otroligt nöjda med det hotellet. Men nu funderar vi på att kanske vidga våra vyer. Bangtao Beach är ju så otroligt härlig, lång och relativt folktom jämfört med andra stränder här i Phuket.


Hotellet känns otroligt fräscht, fint och mysigt med sina två olika stora poolområden. Och flera barnpooler finns ju oxå för olika åldrar.


Sen ligger det ju verkligen precis vid stranden och de har sina egna solsängar och parasoll även på stranden. Verkligen ett perfekt hotell om man söker solen, värmen, stranden och en massa roliga aktiviteter och underhållning för barnen.

Har du besökt Sunwing Bangtao Beach i Thailand?

Spana också in

3 kommentarer

  1. Kom hem därifrån i lördags!! Andra gången vi är där. Det känns som allt finns så nära. Stranden, bara att går ner o ta sig ett dopp när barnen villl bada i poolen. Små mysiga restauranger på stranden. Barnen springer fritt till Miniland när en annan vill ligga vid poolen o sola. Känns tryggt!!! Bra marknad ca 2 km från hotellet 2 ggr/v. Utsikt över stranden/havet från LaTasca!!
    Det som är negativt är att det kommit så mycket ryssar. Är rädd att de börjar ta över!
    Kommer absolut åka dit igen om de inte blir för många!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *