Längtar & saknar min älskade son…

Visst finns det både fördelar och nackdelar i mitt jobb. Så är det väl med alla jobb? Vara borta så här länge ifrån familjen är kanske inte ultimat och det är klart att jag längtar och saknar min familj mycket. Men man behöver lägngta ibland oxå, då uppskattar man ju varandra betydligt mycket mer. Men det är ytterst sällan jag är borta så länge och jag älskar verkligen mitt jobb och fördelarna med jobbet överväger verkligen. Men det är klart att längtan och saknaden är stor. Men detta är min sista långslinga för den här vinter säsongen. Vi flyger ju bara långt november till början av april, så jag ska passa på att njuta. Jag älskar ju Thailand.


Oscar har i alla fall haft en mysig påsk uppe i Dalarna hos sin mormor. Till hans stora glädje har han fått åka 4-hjuling igen med sina kusiner. Vi såg en 4-hjuling varje dag i Mexico vid vårt hotell och han ville så gärna åka. . .


Påskhelgen för Oscar har vart fullspäckad med lek med hans kusiner, tremänningar (mina kusiners barn), kompisar och en massa mys med mormor! Så jag gissar han har blivit riktigt bortskämd och haft väldigt roligt.

Idag startar ju en ny vecka, påsklovsveckan, men tyvärr inget lov för honom. Han fick ju 19 dagarsledigt från förskolan nyligen med bad i Mexico.

Har ditt barn påsklov nu? Hur tillbringar ni påsklovet? Ha en mysig vecka.

Spana också in

3 kommentarer

  1. Visst är det jobbigt att vara borta ifrån sina älskade men det är som du säger att när man har ett jobb man älskar så är det ändå härligt att kunna kombinera jobb och familjelivet. Saknaden är bra för kärleken också =)
    Stor kram!

  2. Förstår att det är jobbigt att vara ifrån sitt barn så länge. Men så är det ju med alla jobb finns för och nackdelar. Jag tror nog det är vi föräldrar som lider mest. Vi har påsklov hela familjen utan maken. Skönt att kunna ha lov även i år. När jag inte är mammaledig måste jag ju oftast jobba på påsken någon av de röda dagarna och en del mitt i veckan.

  3. Vi är i Åre nu under påsklovet, tack vara Eldprovet som vi genom här uppe just nu. Annara brukar barnen åka upp till mina föräldrar under ledigheter. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *