Tomato Beach i Phuket

Vill man åka till en riktigt lugn och mysig strand i norra delen av Phuket här i Thailand kan jag verkligen rekommendera Tomato Beach, som ligger på Bangtao Beach.


Det var ett mysigt litet strandhak med ett fåtal solsängar och en liten restaurang med enkel men super god thaimat.


Inte alls många människor här och en lång bit till nästa ”strandhak”. Tyvärr är det inte så långgrunt, men idag blev det låg vatten väldigt snabbt. Så det är ju perfekt för barn att leka i vattenbrynet.


Jag tog en långpromenad längs nästan hela stranden på drygt 1,5h och gick bort och spanade in Sunwing Bangtao Beach igen. Tycker det är ett så himla mysigt Barnvänligt hotell. Jag besökte ju det hotellet även i december, men tänkte att ni skulle få en till kort recension av hotellet här i dagarna. Tog några nya bilder.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *