Cykel i 3-års present?

Oscar fyller ju faktiskt 3 år snart….eller i sommar, så jag har börjat fundera på 3 års presenter. Något som jag vet att han vill ha är en cykel. När vi var hemma hos hans kusin för 1 månad sen som fyllde 3 år fick han en cykel och han cyklade och cyklade hela tiden på den, så han pratar om att han vill ha en cykel hela tiden.

Jag hittade denna coola Cars-cykel hos Jollyroom som jag vet skulle bli en stor hit här hemma eftersom han älskar Car. Men frågan är om 16 tum är för stort? Vad tror du? Jag måste ta reda på det.

Disney Cykel Cars 16"

Annars tror jag även denna Spiderman cykel skulle gå hem. Den har 12 tum, kanske passar bättre? Bilderna är lånade från Jollyroom.

Spiderman Cykel Spectacular 12"

Såg precis när jag surfade runt där att de just nu har 10% rabatt på hela sitt sortiment just nu.

Vad har ni för förslag på presenter åt en 3-åring? Jag tycker det är svårt. Han har ju massor av leksaker, böcker, filmer etc Men det finns ju alltid en massa nya leksaker och dyl. Tipsa mig gärna, tack 🙂

Spana också in

4 kommentarer

  1. här blir det mycket lego duplo cars när viggo fyller år, och en radiostyrd blixten mc queen och play dooh ! men han har å andra sidan alla tänkbara ”fordon” redan – allt ifrån cyklar till en riktig bensin driven motorcykel och en eldriven audu TT.
    Men så är morfar i familjen totalt ”motorgalen” oxå 😉
    KRAM

  2. Jag skulle köpa en springcykel före en vanlig. Tramptraktor, pussel o böcker är oxå favoriter just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *