Smarta solskyddskläder

Ska du ut och resa snart eller planera shopping inför sommaren så har även Polarn O. Pyret många smarta solskyddskläder och en massa fina badkläder. Tre av mina favorit plagg ifrån Polarn O. Pyret är bland annat denna solhatt som har UV-skydd i sig, liksom denna badtröjan som oxå har UV-skydd i sig och badbyxorna.

 

 

 

 

 

Jag tycker även att Polarn O. Pyrets badkläder är unisex för färgerna passar ju både kille som tjej och de har ju dessutom väldigt bra kvalité och håller många tvättar utan att de ser slitna ut. Så kläderna kan ju verligen användas mycket och ev gå i arv när de har så bra kvalité. Oscar har haft många olika solhattar ifrån Polarn O. Pyret, bland annat den solhatten som är på min header och den har varit med på många solemestrar och inte blivit särskilt solblekt heller.

Jag såg precis att Polarn O. Pyret hade grym REA just nu och blev väldigt sugen på att köpa denna söta zipjackan åt Oscar.

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *