Dagens semester outfit; Mayoral

Oscar har ju vuxit ur det mesta av sina ”sommarkläder” ifrån förra sommaren, eftersom vi inte har varit i solen och värmen sen i september förra året, då vi var i Turkiet. Så jag har shoppat loss en hel del inför denna semester. Å det är ju alltid skoj med nya kläder framför allt barnkläder tycker jag.


Den här coola T-shirten från Mayoral tyckte jag var super snygg och Oscar passade väldigt bra i den. Jag klickade hem den från Exklusive Kids. De har mycket fina barnkläder och jag har shoppat en hel del därifrån åt Oscar.

Spana också in

1 kommentar

  1. Hej! Vilken underbar semester ni verkar ha! Undrar över hur temperaturen är på kvällarna hos er? Behöver man långärmat? Tacksam för svar! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *