Dagens semester outfit; Zunblock

Fyra solskyddsdräkter tycker jag definitivt är bra att ha med sig på en utlandssemester. Oscar badar många gånger per dag och vi byter de så fort han fryser eller vill komma upp en stund. En annan av Oscars favoriter är denna solskyddsdräkt ifrån Zunblock. Han gillar trycket på magen mycket och färgerna. Det positiva med en svart solskyddsdräkt är att jag märker att den torkar väldigt snabbt i solen och sen tror jag även att den skyddar riktigt bra i solen!


Oscar och Juni var så otroligt söta när de lekte på stranden i sina solskyddsdräkter från Zunblock. Oscar hade ju den svart/grå förra året när vi var i Thailand. I år fick det bli en svart/blå två delad, han växer ju så det knakar!

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *