Matar djur i Mexico

Mexico har blivit mer eller mindre som ett litet zoo för oss! Varje eftermiddag är Oscar djurmatare till något slags djur som finns här på hotellområdet som ser ut som en blandning av en stor katt och tvättbjörn… Jag har ingen aning om vad djuren heter?!


De springer iaf runt på området och blir super glada när vi matar dem. När vi börjar matar dem kanske det bara är ett par stycken men inom en dryg minut kommer ett helt gäng med ”djur” och vill ha mat. Oscar är så gullig när han försöker välja ut vilket av djuret som ska få maten, så är de nåt annat djur som tar bröder. Likaså blir han bekymrad när de bråkar om brödet. Det är rena catfighten nedanför vår balkong… Å ibland delar han till och med, med sig av sina popcorn då han tycker att de är då hungriga. Ett mycket roligt eftermiddags nöje för oss när vi hänger på balkongen. Ibland kommer även en och annan fågel och snor maten ifrån djuren!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *