Längtan efter favorit leksaker…

Något som Oscar gör varje dag här i Mexico är att ”lagar mat” i poolen tillsammans med sin nya vän och deras hinkar & spadar. Jag tror nog Oscar längtar hem lite till att laga mat vid sin alldeles egen Micki spis som han fick i julklapp. Det är verkligen en favorit sysselsättning hemma. Han har både Mickis nya moderna el-spis och olika bakgrejer från Mickis leksaker.


Det är något som jag tycker är så roligt att göra tillsammans med honom, då jag liksom hör mig själv i honom. Han är ju ofta med mig och lagar mat i köket och jag säger till honom, akta de är varmt, lite grann bara osv och samma fraser använder han när vi leker att vi lagar mat på hans rum. Så himla skoj! Jag tror nog att han kommer att leka med Micki spisen det första han gör när han kommer hem, man märker att han saknar det.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *