Irländska nationaldagen firades i Mexico

Igår var det Irländska nationaldagen och de firades rejält här i Mexico….?! Eller i alla fall på vårt hotell RIU Tequila på många sätt. Restaurangen hade pyntat nästan allt grönt, till och med gröna dukar i hela restaurangen.. En is-skulptur i grönt, så imponerande med alla fina konstvärk de gör både med frukt och maten.


Oscar har redan blivit ”tjenis” med flera av servitörerna och ropar ”Hola Amigo” när han får se dem han känner igen, gulligt. Vi är fortfarande alla kvällströtta och missar både Minidiscot och barnshowerna. Men Oscar orkar verkligen inte hålla sig vaken längre än till Max 19,30 och showerna börjar kl 20. Vi får se hur vecka no 2 fortlöper. En sak är i alla fall säker. Jetlagen åt det här hållet är svårare att anpassa sig efter än när man flyger öster ut. Men vi är super nöjda av att vara morgonpigga och inta stranden eller poolen redan vid 9 tiden. Det har nog aldrig hänt oss tidigare 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *