Mexicos klimat – som svensk sommar

Semester dagarna bara flyter på. Känns som vi har kommit in i ett riktigt bra och avkopplande ”semester flow” nu oxå. Det tar ju ett par dagar innan man kommer in i tidsskillnaden. Jetlagen sitter såklart fortfarande i en aning, morgon pigg och kvällstrött. Men både idag och igår var det vi som vaknade före Oscar och väckte honom runt 6. Vi tycker det är så skönt att starta dagen med en ca 45 min lång power walk i Playacar innan vi äter frukost. På mornarna är det rätt svalt. Klimatet här i Mexico skulle jag vilja kalla som en svensk sommar. Mornarna och kvällarna är relativt svala, bara runt 20 grader. Medan dagarna är varma, främst när solen steker.


Vi tillbringar dagarna både på stranden och poolen. Vi varvar lite, vilket är skönt. Oscar gillar både att bada i havet och i poolen, men jag tycker det är kallt i havet… Eller det blåser mycket vid havet oxå, så jag blir väldigt frusen. Jag är så glad att jag har många bikinier med mig, då jag verkligen behöver byta efter varje bad, för jag blir lätt frusen. En av mina favorit bikinier kommer ifrån Trofé och används flitigt!

Spana också in

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *