Sorgligt att lämna Las Palmas

Den här gången känns det riktigt sorgligt att lämna Las Palmas, för nu står det inte Las Palmas på mitt schema nåt mer i vinter… Vi slutar ju med alla stopp / slingor i april, då är vintersäsongen helt enkelt över med alla stop overs! Så det är bara att blicka framåt och se fram emot hösten och vintern då de börjar igen, eller inte… Först ser jag fram emot en härlig vår och svensk sommar. Vi har ju faktiskt bästa tiden på året som väntar på oss. Barnen kan mer eller mindre gå lätt klädda och man slipper tre lager kläder när man ska gå ut… Jippie!


Jag har njutit till fullo av min sista dag på Las Palmas! Promenad längs strandpromenaden i härligt solsken, min kaffe på stranden, shopping, en stund på playan, god mat & dryck – ja Las Palmas levererar som vanligt fantastiskt bra! Kommer sakna ön!

Har du något favoritställe i världen?

Nu bär det av lååångt norrut i Sverige…

Spana också in

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *